ПРЕФРЛИ СЕ НА ПОМАЛКУ

Со SALT Switch еднократната e-цигара   одбери подобра алтернатива и префрли се на помала штетност, пријатен мирис и едноставна употреба
SALT KV SALT KV
Компанија во ЕУ
10+ годишно искуство
Омилен во повеќе од 25 земји
sin better

ЗОШТО switch:

Bitter perfect
why switch 1

одбери помалку штетна алтернатива

SALT Switch е e-цигара која нуди исклучително искуство со многу помала штетност од традиционалните тобако производи
Less is more
why switch 2

ОДБЕРИ ПОМАЛКУ МИРИС

SALT Switch не мириса како традиционалните тобако производи, напротив, секој од нашите 40 вкусови имаат фантастичен мирис и вкус
Switch
why switch 3

ОДБЕРИ ЕДНОСТАВНА УПОТРЕБА

SALT Switch е веднаш употреблива e-цигара што не треба да се полни и е супер едноставна за употреба
puff daddy
switch
stay salty

СÈ во едно

Исклучително искуство не може да се создаде со фокус на само еден сегмент на е-цигарите. 
Токму затоа се стремиме кон перфекција во секој аспект на нашиот производ - од вкус и квалитет до употребливост и дизајн
SALT product SALT product

едноставни и задоволителни повлекувања

Salt Switch употребува само медицниски никотин и безбедни ароми што создаваат едноставни повлекувања со задоволително ниво на никотин 

БОГАТ ВКУС И ТЕКСТУРА

Salt Switch нуди исклучително искуство што е повеќе пријатно од цигарите 

СПРЕМНО ЗА УЖИВАЊЕ

Salt Switch е веднаш спремно за употреба на било кое место, во било кое време, без полнење 

30+ уникатни вкусови

Salt Switch е достапен во 30+ вкусови што ќе го задоволат сечиј вкус

современ дизајн, спремен за употреба

Salt Switch е дизајниран да изгледа софистицирано и да биде уште подобар за употреба 
product icon battery
Целосно полна 400 mAh 
батерија што се рециклира
product icon cigarettes
2.0 Ml никотин по стик (еквивалентно на едно пакување цигари)
product icon leaf
Мало и лесно — само 20 грама и едноставно за употреба
product icon cloud
Постојана пареа при повлекување -  од првото до последното повлекување 

вкус за сечиј вкус

Melon
Melon
Honey Grapefruit tea
Honey Grapefruit tea
Coconut
Coconut
Lemon Soda
Lemon Soda
Strawberry Apple
Strawberry Apple
Nuts Tobacco
Nuts Tobacco
Pure Tobacco
Pure Tobacco
Ice Mango
Ice Mango
Strawberry Lychee
Strawberry Lychee
Blueberry Raspberry
Blueberry Raspberry
Grapefruit Strawberry - limited edition
Grapefruit Strawberry - limited edition
Coffee Tobacco
Coffee Tobacco
Lush Ice - limited edition
Lush Ice - limited edition
Ice Cola
Ice Cola
Guava Ice
Guava Ice
Banana Ice
Banana Ice
Grape Paradise- limited edition
Grape Paradise- limited edition
Cocktail
Cocktail
Blood Orange
Blood Orange
Energy Juice
Energy Juice
Apple Ice
Apple Ice
Cool Mint
Cool Mint
Peach Ice
Peach Ice

SALT SWITCH ZERO

0% НИКОТИН
Apple Ice
Apple Ice
Banana Ice
Banana Ice
Blueberry Raspberry Ice
Blueberry Raspberry Ice
Lush Ice
Lush Ice
Strawberry Lychee Ice
Strawberry Lychee Ice
Lemon Soda
Lemon Soda
Grapefruit Honey Tea
Grapefruit Honey Tea
Grape Paradise - Limited Edition
Grape Paradise - Limited Edition
Grapefruit Strawberry - Limited Edition
Grapefruit Strawberry - Limited Edition

ОДГOВОРНОСТ ПРЕД СÈ

Ние сме потполно свесни за негативните ефекти поврзани со пушењето, поради што се стремиме нашето влијание да биде најмалку можно 
no smoking
ПРОТИВ МАЛОЛЕТНО ПУШЕЊЕ И vapinG
Активно партиципираме во едукација на општеството за ризикот од пушењето, особено кај малолетните лица
recycling
за лесно рециклирање на Salt СТИКОВИТЕ
Активно ги собираме и иницираме корисниците да ги предадат Salt стиковите за понатамошно рециклирање

Ве молиме потврдете дали имате
над 18 години за да продолжите!

X

Овој сајт користи прибирање на колачиња